Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderen Konu: konfeksiyon  (Okunma sayısı 2106 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

byfener

  • Mezun Öğrenci
  • **
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 12
konfeksiyon
« : 11 Mart 2009, 18:46:24 »
1.   GİRİŞ

2.  KONFEKSİYON SEKTÖRÜ VE GELİŞİMİ
2.1.  Konfeksiyon Sektörünün Tanımı  ve gelişimi
2.2.  Konfeksiyon sektörünün Türkiye ki gelişimi
2.3. Konfeksiyon sektöründe pazarlama, pazarlamanın önemi  ve ürünün tanıtılması

3. KONFEKSİYON SEKTÖRÜNDE KULLANILAN MALZEMELER VE KONTROLLERİ
3.1.  Ana malzeme (kumaş)
3.2.1.  Örgü kumaşlar
3.2.2.  Dokuma kumaşlar
3.2. Yardımcı malzemeler
3.2.1.  Astar
3.2.2.  Tela
3.2.3.  Dikiş ipliği
3.2.4.  Düğme
3.2.5.  Fermuar
3.3. Hammadde deposuna da yapılan kontroller
3.3.1.  Kumaş kontrolü
3.3.2.  Yardımcı malzeme kontrolü

4. KONFEKSİYON SEKTÖRÜNÜN FAALİYET GÖSTERDİĞİ ALANLAR

5. KONFEKSİYON SEKTÖRÜNDE ETEK MODELi İÇİN KALIP HAZIRLAMA YÖNTEMLERİ
5.1. Etek modeli için Kalıp hazırlama
5.1.1.  Etek modeli için beden ölçüleri standardizasyonu
5.1.2.  Etek modeli için kullanılan beden numaraları    
5.1.3.  Etek modeli için örnek  kalıp ve  dikim hazırlama
5.1.4.  Etek modeli için kalıp büyültme ve küçültme teknikleri 
5.1.4.1. Etek modeli için  her  beden kalıbının tek tek çizimi   
5.1.4.2. Etek modeli için kalıbın sistematik olarak büyültülmesi ve küçültülmesi (Gradasyon )   
5.1.4.3. Etek modeli için  kalıbın bilgisayarla büyültülüp küçültülmesi   
5.1.4.4. Etek modeli için kalıbın optik olarak büyültülmesi ve küçültülmesi
5.2. Şablon hazırlama
5.3. Pastal hazırlama ve çoğaltma yöntemleri
5.4. Kesim planlaması ve kesim emrinin hazırlanması
5.5. Serim işlemi (pastal atma)
5.5.1.  Serim işlemi yapılırken  dikkat edilecek noktalar
5.5.2.  Kumaş serim şekilleri
5.5.3.  Kumaş serme masaları
5.6.  Kumaş  kesim işlemi
5.7.  Konfeksiyon sektöründe  dikim işlemi
5.7.1.  Dikim işleminin organizasyonu
5.8.  Konfeksiyon kültüründe ütü işlemi ve ütü tesisatı
5.9.  Konfeksiyon sektöründe kalite  kontrolü
5.9.1.  Konfeksiyon sektöründe kumaş ve üretim kalitesi
5.9.2.  Konfeksiyon sektöründe Kalite Kontrol Sistemleri
5.9.3.  Kalite Kontrol Elemanı ve Organizasyondaki Yeri :
5.10. Konfeksiyon sektöründe paketleme, mamul madde deposu ve sevkıyat

6. GENEL DEĞERLENDİRME

KAYNAKLAR

TEŞEKKÜR

ÖZGEÇMİŞ
------------------------------------
Not: * Tezin tamamini indirebilmek icin Gold Üye olmaniz gerekmektedir.
* Sizde Tez - Odev gonderebilir Tezsitesi.com'u daha iyi yerlere tasiyabilirsiniz.
* Emegi gecen herkese tesekkurlerimi sunarim.
« Son Düzenleme: 12 Mart 2009, 01:57:58 Gönderen: Borland »
Kayıtlı

aynuraydemir

  • Öğrenci
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 2
  • destek@tezsitesi.com
Ynt: konfeksiyon
« Yanıtla #1 : 06 Ağustos 2009, 15:20:44 »
bunun devamını nasıl açabilirim ???
Kayıtlı

yunus hacı

  • Öğrenci
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Toplam İleti: 1
  • destek@tezsitesi.com
Ynt: konfeksiyon
« Yanıtla #2 : 07 Ocak 2010, 13:49:32 »
1.   GİRİŞ

2.  KONFEKSİYON SEKTÖRÜ VE GELİŞİMİ
2.1.  Konfeksiyon Sektörünün Tanımı  ve gelişimi
2.2.  Konfeksiyon sektörünün Türkiye ki gelişimi
2.3. Konfeksiyon sektöründe pazarlama, pazarlamanın önemi  ve ürünün tanıtılması

3. KONFEKSİYON SEKTÖRÜNDE KULLANILAN MALZEMELER VE KONTROLLERİ
3.1.  Ana malzeme (kumaş)
3.2.1.  Örgü kumaşlar
3.2.2.  Dokuma kumaşlar
3.2. Yardımcı malzemeler
3.2.1.  Astar
3.2.2.  Tela
3.2.3.  Dikiş ipliği
3.2.4.  Düğme
3.2.5.  Fermuar
3.3. Hammadde deposuna da yapılan kontroller
3.3.1.  Kumaş kontrolü
3.3.2.  Yardımcı malzeme kontrolü

4. KONFEKSİYON SEKTÖRÜNÜN FAALİYET GÖSTERDİĞİ ALANLAR

5. KONFEKSİYON SEKTÖRÜNDE ETEK MODELi İÇİN KALIP HAZIRLAMA YÖNTEMLERİ
5.1. Etek modeli için Kalıp hazırlama
5.1.1.  Etek modeli için beden ölçüleri standardizasyonu
5.1.2.  Etek modeli için kullanılan beden numaraları    
5.1.3.  Etek modeli için örnek  kalıp ve  dikim hazırlama
5.1.4.  Etek modeli için kalıp büyültme ve küçültme teknikleri 
5.1.4.1. Etek modeli için  her  beden kalıbının tek tek çizimi   
5.1.4.2. Etek modeli için kalıbın sistematik olarak büyültülmesi ve küçültülmesi (Gradasyon )   
5.1.4.3. Etek modeli için  kalıbın bilgisayarla büyültülüp küçültülmesi   
5.1.4.4. Etek modeli için kalıbın optik olarak büyültülmesi ve küçültülmesi
5.2. Şablon hazırlama
5.3. Pastal hazırlama ve çoğaltma yöntemleri
5.4. Kesim planlaması ve kesim emrinin hazırlanması
5.5. Serim işlemi (pastal atma)
5.5.1.  Serim işlemi yapılırken  dikkat edilecek noktalar
5.5.2.  Kumaş serim şekilleri
5.5.3.  Kumaş serme masaları
5.6.  Kumaş  kesim işlemi
5.7.  Konfeksiyon sektöründe  dikim işlemi
5.7.1.  Dikim işleminin organizasyonu
5.8.  Konfeksiyon kültüründe ütü işlemi ve ütü tesisatı
5.9.  Konfeksiyon sektöründe kalite  kontrolü
5.9.1.  Konfeksiyon sektöründe kumaş ve üretim kalitesi
5.9.2.  Konfeksiyon sektöründe Kalite Kontrol Sistemleri
5.9.3.  Kalite Kontrol Elemanı ve Organizasyondaki Yeri :
5.10. Konfeksiyon sektöründe paketleme, mamul madde deposu ve sevkıyat

6. GENEL DEĞERLENDİRME

KAYNAKLAR

TEŞEKKÜR

ÖZGEÇMİŞ
------------------------------------
Not: * Tezin tamamini indirebilmek icin Gold Üye olmaniz gerekmektedir.
* Sizde Tez - Odev gonderebilir Tezsitesi.com'u daha iyi yerlere tasiyabilirsiniz.
* Emegi gecen herkese tesekkurlerimi sunarim.
Kayıtlı